Videoproducties_Arnhemblauw

Wordt u ook blij met uw eigen Internetvideo?

Natuurlijk gebruikt u internet al om uw communicatie met uw klanten te versterken. En u heeft vast al gemerkt dat internet op het gebied van video de laatste tijd een enorme groei heeft gemaakt. Door bijvoorbeeld ondernemers die video inzetten voor de communicatie met hun klanten op internet. 4 Communication geeft u de kans, om op een bijzonder laagdrempelige wijze, dit ook te gaan doen.

Waardebepaling achteraf

Die bijzondere wijze heet waardebepaling-achteraf. Bij waardebepaling achteraf laat ik mijn uurtarieven en vaste prijsafspraken vooraf (deels) los en later bepalen we, met u als opdrachtgever, achteraf wat de waarde van de film voor u is (geweest).
Of zoals op de website “waardebepaling achteraf” nog mooier staat:

“Bij waardebepaling achteraf stellen beide partijen geen factuurbedrag vast. Tijdens de opdracht bespreek je continu of er sprake is van toegevoegde waarde. Door continu het gesprek aan te gaan is de kans veel groter dat er waarde wordt gecreëerd waar beide partijen ook echt blij van worden. Na afloop maak je samen de balans op”.

Bouw nieuw gemeentehuis Buren from Albert Stoter on Vimeo.

Deze internetfilm komt uit 2003, voor de bouw van het nieuwe gemeentehuis van Buren heb ik naast de documentaire op dvd, ook per bouwfase een montage gemaakt die op de internetsite van de Gemeente Buren werd geplaatst. De film is nog uit de tijd van modems en geen ADSL, dus filmpjes op een lagere resolutie.
©4 Communication A.V. Productions.

Het maken van uw internetfilm.

Voor het maken van een internetvideo heb ik een stramien gemaakt die u laat zien waar u minimaal op kunt rekenen.


1. Een kenningsmakings gesprek, tevens locatie bezoek
2. Scenario schrijven en uitwerken. (Door u, door mij of beiden.)
3. Twee uur opnemen met een Canon D7
4. Twee uur montage
Bij het begin noemde ik al dat ik deels de prijsafspraken loslaat. Dit heeft te maken dat je in mijn vak, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, soms extra mensen en apparatuur moet inhuren en natuurlijk, betalen. Bijvoorbeeld een geluidsman, voice-over, extra audio - of licht apparatuur. Als dit het geval is dan wordt dit natuurlijk duidelijk aangegeven en vastgelegd.

Restaurant "Rust een weinig". from Albert Stoter on Vimeo.

Een internetvideo van recentere datum over restaurant "Rust een weinig" in Hoenderloo. ©4 Communication A.V. Productions.
Als u snel reageert bent u misschien de eerste die ik op zo’n manier aan een professioneel internetvideo help en blij maak! Bel me, 026 445 2171 of 06 546 35 988 of ga meteen naar mijn contact pagina!